Zorić o informativnom razgovoru u policiji: “Odgovorio sam na sva pitanja”

1
Printsreen/YouTube/Pancevo RTV

Sekretar Državnog veća tužilaca Tomo Zorić potvrdio je da je dao izjavu policiji u svojstvu građanina u vezi privođenja M.Ð, prošlog petka u Pančevu.

Izjavu je dao i zamenik tužioca Milica Ljubičić

“To je bio informativni razgovor, a ja sam im dostavio svu neophodnu dokumentaciju u vezi sa izdavanjem stana. Dostavio sam ugovor o zakupu, dokaze o zakupnini i plaćenim računima, i odgovorio na sva pitanja”, precizirao je Zorić u izjavi za Tanjug.

On je rekao da smatra da je dobro što će ova priča dobiti svoj epilog pred nadležnim državnim organima, policijom i tužilaštvom, umesto što se vodila preko medija, uz razne spekulacije.

Razgovor sa policijom protekao je u prijatnoj i korektnoj atmosferi, napomenuo je Zorić.

Zorić i Ljubičićeva bili su prisutni kada je policija u Pančevu privela bivšeg predsednika kluba FK “Dinamo” M. Đ.

Zorić je tada rekao Tanjugu da je tom prilikom sa Milicom došao u Pančevo kako bi uzeo kiriju za stan koji njegova majka izdaje jednom fubaleru, a plaća ga M. Đ.

“U jednom trenutku naišla je policija i privela ga. Policajci su nam se izvinili i otišli”, preneo je Zorić, koji je bio dugogodišnji portparol tužilaštva.

M. Đ, za kojeg su mediji preneli da je povezan sa Veljkom Belivukom koji je uhapšen dan ranije, pušten je na slobodu nakon informativnog razgovora u policiji.

1 KOMENTAR

  1. Tuzilac izdaje stan krimosima. Ovaj ili je naivan ili nas pravi ludima. Ako je ovo prvo pa cak i drugo givori da ti nisi za tu funkciju koju obavljas. Treba da letis.

Comments are closed.