Zorana Mihajlović: “Nedopustivo je uvlačenje bilo čije dece u politiku…”

2
(BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/MO)

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da je protiv svake vrste nasilja i da je “nedopustivo uvlačenje bilo čije dece u politiku”.

“Ako me pitate da li sam za politiku – da. Da li sam za političku borbu – da. Da li sam za žestoku političku borbu – da. Ali dovodjenje politike do toga da se bilo čije dete, i deca predsednika Srbije, i Djilasova i moja i svakoga od vas, osećaju ugroženo – ja sam uvek protiv toga”, izjavila je Mihajlović.

Na pitanje novinara tokom posete Saobraćajnom preduzeću “Lasta” da prokomentariše da li podržava sinoćnu situaciju sa liderom Stranke slobode i pravde (SSP) Draganom Djilasom, Mihajlović je rekla da svi politički akteri treba da budu svesni odgovornosti i da vode računa šta i na koji način govore u javnosti.

Lider SSP Dragan Djilas objavio je u nedelju uveče na društvenim mrežama da su pristalice vlasti deset minuta sa terase u njegovom susedstvu sa ozvučenja puštale skandiranje “Djilase lopove”, što je uznemirilo njegovu decu, koja su “plakala i tresla se od straha”.

(Beta)

2 KOMENTARA

  1. Не разумем, како сте то ви власт, а недопустиво вам се одиграва пред очима ? Или то баш и није тако ?

  2. Nedopustivo je uvlacenje dece tajkunske placipicke Djilasha,Bastaca,Miljusa i ostalih milogoraca koji nam usred BG pokazuju onu stvar,cak i tuku radnike koji rade,protestiraju usted policijskog casa ispred Doma Naroda,a ostala deca mogu da placu i cvile gladna nakon sto im je placipicka Djilash ostavio roditelje bez posla i hleba.Moze li se pasti nize od ovog,za oskara vrednog glumatanja,zutotreptastog prasca?

Comments are closed.