Znate ga kao sportskog novinara, a večeras vodi miting u Podgorici: Nebojša Šofranac najavljuje pristojnost, 25 hiljada ljudi i “drugo crveno more”…

Nebojša Šofranac je, inače, izuzetno popularni sportski novinar čiji rad veoma prati i u Srbiji

6
screenshot/rtcg

Novinar Radio televizije Crne Gore Nebojša Šofranac najavio je da će u nedelju od 19 časova voditi program na mitingu koji će se održati na Trgu nezavisnosti u Podgorici.

On je na svom FB profilu napisao da je najavljena “fenomenalna masovnost od preko 25 hiljada ljudi”.

“Patriotski i apsolutno nepartijski skup, samo me zanimalo je li zagarantovan red, pristojnost i prave poruke, jer ne želim da budem u nečemu što nije čisto i pošteno. Pošto se svi ideali poklapaju tu smo, može da ode u svijet jedna impresivna slika čak još bolja od one istorijske pred referendum, drugo crveno more”, napisao je Šofranac.

Naveo je i da “imajmo u vidu da ne osporavamo rezultate izbora”.

“Štavise i zvanično ovo su prvi priznati izbori u našoj istoriji, do sad nisu priznali ni jedne, čak ni referendum sa 25% manje glasova (184000:230000), uprkos besmislenoj barijeri od 55%. Prikažimo najljepše lice Crne Gore”, poručio je Šofranac.

Posto su me zvali da vodim sjutra vece sa bine program na velikom patriotskom mitingu, onda jednostavno moram rec nesto…

Posted by Nebojsa Sofranac on Субота, 05. септембар 2020.

U centru Podgorice sinoć je počelo postavljanje bine za skup, a kao organizatori najavljene su “crnogorske patriotske organizacije”.

Ne navodi se nijedno ime niti konkretna organizacija koja stoji iza skupa.

Podgoričkim “Vijestima” iz Uprave policije danima ne odgovaraju na pitanje da li je skup u Podgorici prijavljen.

Takođe nije odgovoreno na pitanje da li je odobren i ko je prijavio skup.

Nebojša Šofranac je, inače, izuzetno popularni sportski novinar čiji rad veoma prati i u Srbiji

6 KOMENTARA

 1. Šofranac ? To je onaj što vredja Srbe , a kad te sretne u Beogradu beži na drugu stranu ulice ?! Lekari mu nisu pogodili lekove , to je jedino objašnjenje njegovog ponašanja .

 2. Hocete li vi ” veliki Crnogorski patrioti ” skandirat ubi Srbina ili mozda pjevati tomsonove pjesme kao na Cetinju a.
  Bijedo jedna dotakli ste dno dna postali ste gori od hrvackog cvijeca

  • Srbi,braco od ocuha,saberite se malo.Koliko vidim,niko vas u svijetu ne voli.Do Milosevica ste bili svijet,od njega polusvijet.To je tako kada vas vodi talog!

   • To sto nas mrzite vi – poklonici Sekule Drljevica je najlepsa moguca stvar. A imate i razloga, hahaha.

    Veseli se srpski rode, PAO JE!

Comments are closed.