“Znam da mi čuvaju leđa, ali sam težak sam sebi. Potrebno mi je da uđe svaki otvoren šut…”: Jokić o “malim pobedama” i podršsci tima

0
Foto: Profimedia

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su u TD Gardenu, na gostovanju Boston Seltiksima, ali je trener ekipe iz Kolorada Majkl Meloun istakao da postoje pozitivne stvari koje su se dogodile u toj utakmici.

“Svaki poraz sa sobom nosi neke male pobede. Ovoga puta za nas je pobeda način na koji je Nikola igrao. Bio je odličan”, rekao je između ostalog Meloun.

On je i ranije pružio podršku Jokiću, podsetivši medije na to da je srpski centar mlad, a da ima statistiku na kojoj bi mnogi mogli da mu pozavide.

Jokić je svestan da ima podršku i zahvalan je svima zbog toga što su uz njega i u periodu sezoni u kom ne igra svoju najbolju košarku.

“Znam da mi čuvaju leđa. Znam da su uz mene, ali sam sam sebi težak. Pretežak. Potrebno mi je da uđe svaki otvoren šut”, rekao je Jokić.

On je prethodnih dana priznao da se muči i da ne zna koji je uzrok nešto slabijih partija u poslednje vreme, a podrška tima i zajedničke “male pobede” važan su faktor pred nastavak sezone.