Živković: “Očito da je Vulin nezakonito upao u prepisku Nedeljnika i Šutanovca…”

2
BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/DS

Predsednik Nove stranke Zoran Živkovć rekao je danas kako je očito da je ministar odbrane Aleksandar Vulin nezakonito upao u prepisku lista Nedeljnik i nekadašnjeg ministra odbrane Dragana Šutanovca i da zbog takvih stvari “mora da se leti sa položaja”.

“Imamo ovde divljanje Vulina i njegovu zloupotrebu službi bezbednosti”, rekao je Žiković na konferenciji za novinare u holu Skupštine Srbije navodeći da odgovorni moraju biti najstrože kažnjeni.

On je rekao da je posle ovog otkrića usledio “cirkus”, jer je Vulin najavio da će podneti prijavu kako bi se ispitalo da li je nelegalno došao u posed prepiske. 

Govoreći o nezakonitoj primeni mera, Živković je rekao da je na legalan način video svoj dosije od preko dve i po hiljade strana, iz perioda devedesetih godina.

Prema njegovom rečima, aktivnosti koje je imao su uglavnom tačno zabeležene ali je, bez razloga, vo]en kao srpski ekstremista i terorista. 

Operativna obrada kojoj je bio izložen, kako je naveo, ukinuta je tek nakon petooktobarskih promena.

(Beta)

2 KOMENTARA

  1. “… i da zbog takvih stvari “mora da se leti sa položaja”. Хоће, хоће, сигурно, само ти прво да поставиш скупштинско питање и кренеш у “борбу” за право и правду, јер када си био на власти тога се тада ниси сетио. И да, има одмах да “лети”. Где ти је независно: судство, тужилаштво, војска, полиција,… како вас није срамота ! То нисте могли да оставите иза своје власти, па се сада не би изјашњавао већ би он одмах “летео”. А скупо сте наплатили ваше владање. И ко ће сада да му покаже пут куда да “лети” ? Партократија СНС-а ? Наравно, само знаш где ће тада да “одлети”, ако уопште буде “летео”, на неко амбасадорско место, или слично. Па ко је од њих било када, уопште “одлетео” тамо где треба ? Нико, никада. И зато објашњавам, нису они криви, они су сели у “седло” које сте им ви оставили,

  2. Hajde malo o tome da li je istina to što je govorio Šutanovac, jer to je suština. Zamenom teza Nedeljnik i Šutanovac izbegavaju da govore o suštini .

Comments are closed.