Zbog čega ostatak kraljevske porodice još nije upoznao Arčija (osim kraljice, naravno)

0
Foto: Profimedia

Sin princa Harija i Megan Markl rođen je pre sedam dana, ali ga do danas ostatak krajevske porodice još nije video. Naravno, osim kraljice.

Beba Arči Harison Mauntbaten-Vindzor predstavljena je svetu, a odmah i kraljici Elizabeti II i princu Filipu, ali ostali iz porodice ga još nisu videli. Ceo porođaj obavljen je u tajnosti u londonskoj bolnici, a vest o rođenju objavljena je tek satima kasnije. Arčija je ostatak sveta video dva dana kasnije, u dvorcu Vindzor, pred odabranim medijima i u kontrolisanim uslovima. Posle toga su novopečeni roditelji otišli do kraljice i princa Filipa, kako bi im pokazali sedmog praunuka, a sa njima je bila i majka Megan Markl, koja je od pre mesec dana u Londonu.

Ipak, ono što je zbunilo sve, jeste to što ostatak kraljevske porodice još nije upoznao malog Arčija, pre svega njegov deda, princ Čarls i njegova supruga Kamila, niti princ Vilijam i Kejt Midlton. Stvar je u tome da oni nisu bili u mogućnosti da posete novopečene roditelje. Princ Čarls i Kamila su bili na službenom putovanju u Nemačkoj, i očekuje se da će naredne nedelje videti dete. Princ Vilijam i Kejt Midlton bili su na putu u Velsu, ali su imali i mnogobrojne obaveze, a i njihov dolazak i upoznavanje sa Arčijem očekuje se ovih dana.