„Zaustavite Premijer ligu. Imam 66 godina i poslednje što želim je da dobijem kovid“: Big Sem traži prekid takmičenja

0
Catherine Ivill / PA Images / Profimedia

Menadžer Vest Bromvič Albiona Sem Alardajs je posle poraza njegove ekipe od Lidsa 5:0 kod kuće rekao da engleska Premijer liga treba da se zaustavi zbog sve većeg broja slučajeva koronavirusa.

Do odlaganja susreta Mančester Sitija i Evertona u Premijer ligi je ranije odložen samo meč Njukasla i Aston Vile. Tada „svrake“ nisu imale dovoljan broj igrača koji bi izašao na teren, a sada je to bio slučaj sa Mančester Sitijem. Inače preporuka Prmeijer lige je da se meč igra ako ekipa ima 14 spremnih igrača za meč, prenosi N1.

Ipak broj slučajeva koronavirusa u timovima je nikad veći i zato bi mogla da bude odložena i utakmica Totenhema i Fulama u sredu. Menadžer Vest Broma Sem Alardajs je veoma zabrinut zbog čitave situacije.

„Veoma sam zabrinut za sebe i generalno za fudbal. Bezbednost svih je važnija od bilo čega drugog. Kada slušam vesti i to da se soj virusa prenosi brže nego prvobitni virus, samo je jedna stvar ispravna, da napravimo pauzu. Imam 66 godina i poslednje što želim je da dobijem kovid“, rekao je Sem Alardajs.

PRETPLATI SE NA NEDELJNIK

AKCIJA: Dvogodišnja pretplata na štampano izdanje.

din.26.000 11.999

Šestomesečna pretplata na digitalno izdanje Nedeljnika.

din. 6.058 3.999

Jednogodišnja pretplata na digitalno izdanje Nedeljnika.

din. 12.116 7.500