Zašto Rodni Troter ne može da gleda “Mućke”: “Ne želim da na ekranu vidim prijatelje koje sam izgubio”

1

Najčuveniji “tupadžija” na svetu, glumac Nikolas Lindherst, koji je u hit seriji “Mućke” igrao Rodnija Trotera, otkrio je u jednom intervjuu da “je najstidljiviji glumac na svetu” i da jedva može da pogleda sebe u nekoj seriji, ali ne i u onoj koja ga je proslavila.

Nikolas je odnedavno i zvanično zvezda najomiljenije serije svih vremena, ali “i dalje ne kapira” koliko je popularan i voljen.

“Moja žena se i dalje jako ljuti na mene. Kaže mi: ‘Ti stvarno ne kapiraš, zar ne? Ne vidiš ono što svi ostali misle?’ Ne, ja to ne vidim. Ne volim ni da se gledam na televiziji. Sada pogotovo i ne mogu da gledam ‘Mućke’. Toliko njih nas je napustilo. Ne želim da na ekranu vidim prijatelje koje sam izgubio.Ljude kojima smo pravili žurke iznenađenja za rođendane, ljude koje sam zezao, zadirkivao. To je moja porodica. Bila je moja porodica. Teško mi je. Sećam se, jednom mi je Lenard Pirs (koji je u seriji igrao Deku Trotera) rekao: ‘Znaš, izašle su neke VHS mašine za snimanje. To znači da ćemo sada živeti zauvek, da li si razmišljao o tome'”, rekao je “Rodni” i dodao da mu je odgovorio: “Bože, nije mi to palo na pamet.”

Lindherst je otkrio da više nećemo gledati nove “Mućke”: “Nikada. Nemoguće je bez Džona”, (Džona Salivena, kreatora serije). “Izgubili smo Rožera (Trigera), Kena (vlasnika “Ragine glave” Majka), Bastera (Ujka Alberta), Lenarda, Roja… Toliko njih nas je napustilo. Poslednjih godina se Dejvid Džejson i ja stalno viđamo na sahranama.”

1 KOMENTAR

Comments are closed.