Zašto je Vučić otišao na Zlatibor? “Početak dijaloga vlasti i opozicije”, kaže Stamatović. “Nisam došao zbog toga”, kaže Vučić

1
BETAPHOTO/DRAGAN KARADAREVIC/DS

(Beta) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, nakon puštanja u rad žičare na Zlatiboru, da nije tu došao zbog razgovora političkih partija.

On je na taj način prokomentarisao tvrdnju predsednika opštine Milana Stamatovića da se njegov dolazak može shvatiti kao početak dijaloga vlasti i opozicije.

“Nisam došao zbog razgovora političkih partija već da podržim projekat od važnosti za Srbiju”, rekao je Vučić, navodeći da mu nije važno ko je u tom mestu na vlasti danas, ili će biti sutra, kad se radi o takvim projektima.

On je rekao da ga “ne zanima ko je na vlasti i ko je došao na ideju da gradi gondolu” i da Stamatoviću nije trebao više od jednog razgovora sa njim da ga ubedi da je potrebno da dobije potrebne dozvole.

Stamatović je, govoreći pre njega, zahvalio Vučiću što je shvatio da je projekat gondole od opšteg interesa i “otkočio” njen završetak, navodeći da je sa raznim vlastima imao oko toga probleme na nižem nivou.

“Ovo je najduža gondola ove vrste na svetu i najvrednije ulaganje u turizam u Srbiji”, rekao je Stamatović.

1 KOMENTAR

  1. Ako je Čajetina mogla da napravi najdužu gondolu na svetu, šta tek onda treba da napravi Srbija?

Comments are closed.