Zašto je Gorenje GardenFresh frižider “Pravi za tebe”?

  Savremena IonAir tehnologija imitira prirodan proces jonizacije, eliminiše vlagu i sprečava isušivanje hrane, a uz NoFrost tehnologiju namirnice će ostati pune hranljivih sastojaka u periodu od čak nekoliko nedelja, bez bojazni da će izgubiti ukus

  0

  Nekada je kupovina kućnih aparata delovala kao lak zadatak, izbor je bio ograničen, što nije ostavljalo mnogo prostora za razmišljanje. Savremeno doba i napredak tehnologije doneli su nam brojne nove opcije i funkcije, a globalizacija je otvorila tržišta i ponudila širok asortiman proizvoda, različitih po funkcionalnosti, dizajnu i ceni. Zbog toga, odabir kućnih aparata danas može delovati kao daleko kompleksniji zadatak, ali samo na prvi pogled.

  Ukoliko znate da se aparat proizvodi u skladu sa najvišim svetskim standardima, savršeno se uklapa u stil vašeg enterijera i što je najvažnije – svim svojim funkcijama se prilagođava vama i personalizuje kompletno korisničko iskustvo, izbor pravog aparata je vrlo jednostavan zadatak.

  U skladu sa svojom krilaticom Life Simplified, Gorenje je odlučilo da ovog leta svojim korisnicima pojednostavi izbor najvažnijeg kulinarskog saveznika – frižidera, predstavivši Garden Fresh kombinovane frižidere, koje pored inovativnih funkcija i elegantnog dizajna odlikuje i još jedan pokazatelj kvaliteta i dugotrajnosti – karakteristika domaćeg proizvoda.

  Funkcionalnost i praktičnost

  Nova generacija Gorenje GardenFresh frižidera karakteristična je pre svega po svojim naprednim korisničkim rešenjima i inovativnoj softverskoj tehnologiji koja se prilagođava svakom čoveku, njegovim navikama, potrebama i tempu života.

  Zahvaljujući funkciji AdaptTech, Gorenje GardenFresh će zapamtiti navike korisnika i „predvideti” kada će otvoriti vrata, prilagođavajući temperaturu u frižideru i na taj način čuvajući svežinu hrane. Ovaj pametni frižider će takođe znati kada obavite veliku kupovinu i opcijom SuperCool značajno smanjiti temperaturu u frižiderskom delu za brzo hlađenje novih namirnica.

  Upravo zahvaljujući svojim mnogobrojnim funkcijama koje čuvaju svežinu i hranljive sastojke, namirnice su ukusne baš kao da ste ih upravo doneli iz svoje bašte, zbog čega ovaj frižider i nosi ime GardenFresh. U tome mu pomaže savremena IonAir tehnologija, koja imitira prirodan proces jonizacije, eliminiše vlagu i sprečava isušivanje hrane, dok će uz NoFrost tehnologiju namirnice ostati pune hranljivih sastojaka u periodu od čak nekoliko nedelja, bez bojazni da će izgubiti ukus ili poprimiti jake mirise drugih sastojaka. Energetskoj efikasnosti je takođe posvećena dodatna pažnja – upravo NoFrost sistem doprinosi i uštedi električne energije ekonomičnijim zamrzavanjem hrane, u slučaju dužeg odsustva, GardenFresh frižider se može podesiti na EcoMode režim rada i dodatno umanjiti račun za struju.

  Dizajn

  Sve inovativne funkcije uz naprednu tehnologiju GardenFresh frižidera, Gorenje je upakovalo u moderan dizajn koji će se u potpunosti prilagoditi različitim stilovima kuhinje, bilo da je on moderan ili klasičan, industrijski ili eklektični. Elegantna spoljašnjost GardenFresh frižidera, izrađena u više boja i nijansi u potpunosti odgovara funkcionalno dizajniranoj unutrašnjosti, istovremeno nudeći veoma veliki kapacitet za čuvanje namirnica.

  Savršena cena

  Specijalnom akcijskom ponudom Gorenje GardenFresh frižidera koja traje do polovine jula ili do isteka zaliha, Gorenje je nastojalo da dodatno olakša izbor svojim korisnicima i omogući kupovinu ovih kombinovanih frižidera po najpovoljnijim cenama, a kako bi još jednom istaklo važnost domaće proizvodnje, Gorenje je pripremilo i specijalnu nagradnu igru „Ponosni na domaće“. Kupovinom Gorenje frižidera u periodu od 29. juna do 12. avgusta, svi kupci će imati priliku da učestvuju u nagradnoj igri, a najsrećniji da osvoje vaučere i ovog leta se odmore uživajući u lepotama Srbije. Srećne dobitnike čeka putovanje za dvoje na Zlatibor, Staru planinu ili u Vrnjačku Banju.

  Na vama je samo da posetite vašeg prodavca bele tehnike i uverite se zašto je izbor Gorenje GardenFresh frižidera – pravi za tebe.