Zašto Gvinet Paltrou prodaje sveću koja miriše kao njena vagina? I, da, već je rasprodata

0
Fotografije: Profimedia

Gvinet Paltrou napravila je sveću koja se zove Ovo miriše kao moja vagina za svoj sajt Goop i predmet je, naravno, već rasprodat, piše Gardijan.

Ştvarno, da li je ijedna vagina ikada bila plodonosna kao njena, našalio se Gardijan, podsetivši da su iz nje rođene rasprave o orošavanju vagine, vaginalnim jajima od žada, dildoima vrednim 15.000 dolara, ali i nečemu što je imalo ime “sex dust”.

Sveća je ponuđena po ceni od 58 funti, koliko je koštala i ona seks prašina koju je Gvinet prema sopstvenom priznanju ispijala svakog jutra (to je, valjda, bio nekakav afrodizijak), a kažemo “koštala” zato što se i seks prašina, naravno, brzo rasprodala.

Foto: Profimedia

Ono što obične žene reše Kanestenom, Gvinet je htela da reši onim jajetom od žada, pa je njena velnes kompanija Goop na čijem se sajtu nude ove stvarčice u Kaliforniji kažnjena sa 145.000 dolara zbog neosnovanih i nedokazanih trvdnji o lekovitim svojstvima vaginalnog jajeta; ispostavilo se, neverovatno, da guranje predmeta u vaginu ne pomaže u “balansiranju hormona i regulisanju menstrualnih ciklusa”.

Ginekolog dr Džen Ganter čak je u otvorenom pismu poznatoj glumici – koje je postalo viralno – poručila da bi ovo jaje od žada, pogotovo ako nije temeljno oprano, moglo da izazove toksični šok. Na goop.com ono se svejedno i dalje može kupiti za tričavih 60 funti.

Prema zvaničnom opisu, sveća miriše “zabavno, divno, seksi i prelepo neočekivano”, a reč je o mešavini “geranijuma, bergamota i kedra sa ružom iz Damaska i ambrom”.