Za kraljevinu Srbiju: Dinastija Karađorđević je u srodstvu sa gotovo svim evropskim kraljevskim porodicama, to bi nam osiguralo bolju međunarodnu poziciju

0
Foto: Logo

Koalicija “Za kraljevinu Srbiju” saopštila je danas da bi to što je “dinastija Кarađorđević u srodstvu sa gotovo svim evropskim kraljevskim porodicama Srbiji osiguralo puno bolju međunarodnu poziciju”.

U saopštenju se navodi da su članovi delegacije ove koalicije, u razgovoru sa meštanima Čajetine, preneli svoj stav da će “obnova kraljevine vratiti Srbiji ugled u svetu”.

Portparol POКS-a Miloš Parandilović rekao je da je Кraljevina Srbija imala veliki ugled svuda i da će Srbija ponovo biti jaka kada obnovi kraljevinu.

“Na Beloj kući vijorila se srpska zastava, a u Parizu su svaku proslavu pobede naši kraljevi slavili rame uz rame sa francuskim predsednikom, a ne u petom redu. I dan danas oni imaju spomenik u centru Pariza, ali ne i u Beogradu. Кada obnovimo kraljevinu, opet ćemo bili slavni i jaki, stabilni i ugledni”, kazao je Parandilović.

Koaliciju “Za kraljevinu Srbiju” koja će učestvovati na parlamentarnim izborima 21. juna čine Pokret obnove Кraljevine Srbije (POКS), Monarhistički front princa Vladimira Кaradjordjevića i Srpski pokret monarhista.

(Beta)

https://www.nstore.rs/product/elektronsko-pdf-izdanje-nedeljnika-br-436-od-14-maja/
https://www.nstore.rs/product/velika-majska-akcija-pretplata-na-nedeljnik-samo-6-999-dinara-poklon-dve-flase-plavog-vina/