Vulin optužio Đilasa za “pokušaj oružanog prevrata”

3
Beta - AP Photo/Darko Vojinovic, File

Ministar odbrane Aleksandar Vulin optužio je danas Savez za Srbiju i Dragana Djilasa da su iskoristili korona virus za pokušaj “oružanog prevrata i preuzimanje vlasti” i ocenio da su demonstracije pokrenute kako bi se oslabila pozicija Srbije u pregovorima o Kosovu.

Vulin je ocenio da je početak nasilnih demonstracija pripreman za ponedeljak, 22. jun, odmah posle izbora, pod opravdanjem male izlaznosti, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

“Pošto je izlaznost bila preko očekivanja Djilas i njegovi zaposleni iz ostalih partija Saveza za Srbiju iskoristili su koronu da pokušaju oružani prevrat i preuzmu vlast”, rekao je Vulin.

Vulin je rekao da “stranci žele slabu i podeljenu zemlju na čijem čelu će biti slabi i ucenjeni političari, koji neće moći da izdrže pritisak i odupru se priznanju Kosova”.

On je ocenio da su “zato demonstracije i pokrenute u nedelji kada je (predsednik Srbije Aleksandar) Vučić imao teške sastanke u Parizu a trebalo je da ih ima i u Briselu”, navodi se u sopštenju.

(Beta)

3 KOMENTARA

  1. Mislim da je koronvirus kod ovog coveka ostavila teze ostecenje na mozgu. Treba mu pomoci. Ljudski je.

  2. Од Вулвина ништа не изненађује!
    Тешко је откад Јовањица не ради.

  3. Ova Mirina pudlica, kao i njegov gazda, nikako da shvate da oko Kosova pregovori nisu pirebni. Kosovo se ne daje i nema pregovaranja!

Comments are closed.