Vulin: “Brzi smo i efikasni u rasvetljavanju krivičnih dela i to je najbolja poruka građanima…”

1
(BETAPHOTO/MUP SRBIJE/DS)

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da su efikasnost i brzina u rasvetljavanju krivičnih dela najbolja poruka građanima da policija radi svoj posao i da dobri rezultati u borbi protiv svih vidova kriminala moraju biti praćeni njihovim osećajem da su sigurni i bezbedni, saopšteno je iz MUP, prenosi N1.

„Borba protiv organizovanog kriminala je naš prioritet, ali jednake napore moramo uložiti da rasvetlimo i najsitniju krađu, razbojništvo, džeparenje, ulični kriminal kojim su pogođeni građani u svakodnevnom životu. Samo na taj način, pored dobre statistike, građani će znati da su zaštićeni i bezbedni“, rekao je Vulin tokom posete Policijskoj upravi u Nišu.

On je poručio da će MUP nastaviti ulaganja u jačanje kapaciteta policije i razvijanje savremenog sistema bezbednosti, sa ulaganjima u materijalno-tehničko opremanje pripadnika policije, ali i sa podmlađivanjem kadra.

SPECIJALNA NOVOGODIŠNJA AKCIJA

104 NEDELJNIKA i 12 poklon knjiga po neverovatnoj ceni od samo 11.999 dinara!

52 NEDELJNIKA i poklon knjiga “ISTORIJA 21. VEKA” za samo 7.999 dinara!

1 KOMENTAR

  1. Рецимо, овом политиканту, са огромном промајом у глави, треба рећи само једно: “Сава мала”. И онда даље прича: “ali jednake napore moramo uložiti da rasvetlimo i najsitniju krađu, razbojništvo, džeparenje, …” ! А када украдете милионе евра пензионерске имовине, ником ништа, истрага се не покреће ! Благо народу са вама и вашом “ефикасношћу”.

Comments are closed.