“Vučićev režim ušao je u najmračniju fazu, pa udara čak i na decu političkih protivnika…”

5
Foto: Printscreen N1

Lider opozicionog Pokreta za preokret Janko Veselinović izjavio je danas da će “nakon brutalnog zastrašivanja od strane režima Aleksandra Vučića, kojim su sinoć bila izložena maloletna deca Dragana Đilasa, večeras u 19.45 sati biti sa njim i njegovom porodicom”, saopšteno je iz ovog pokreta.

Veselinović, koji je i jedan od osnivača Saveza za Srbiju je rekao da “kako je Vučićev režim ušao u svoju najmračniju fazu kada ne bira sredstva, pa udara čak i na decu političkih protivnika, naša dužnost je da budemo solidarni i sa njegovom decom i sa njim, ali i sa svima koji su danas u Srbiji pod udarom režima”.

Veselinović je ocenio da su pod udarom režima “svi oni koji se osmele da iskažu svoj stav ili da prosto nisu deo režima”.

“Iza sinoćnih i svih ranijih napada jasno je da stoji lično Aleksandar Vučić. To se pokazalo iz činjenica da su se kriminalci sakrili u zgradu opštine Vračar na čijem čelu su članovi njegove Srpske napredne stranke”, kazao je Veselinović a navodi se u saopštenju. 

Prema njegovim rečima “poslednjih dana su politički motivisani napadi i prljava kampanja klevetanja Dragana Đilasa od strane Aleksandra Vučića i njegovih sledbenika prerasli u otvoren teror”.

“Ovo psihičko iživljavanje nad maloletnom decom realizovano je uz pomoć medijske kuće Pink, koja koristi nacionalnu frekvenciju i koja je učestovala u medijskoj pripremi ubistva Olivera Ivanovića. Sada smo na poslednjoj liniji odbrane demokratije, pravde ali i života građana Srbije”, kazao je Veselinović.

Veselinović je rekao i da “decu Dragana Đilasa i drugu decu, ali i slobodu, moramo zajedno braniti na ulicama i na svakom drugom mestu”, i najavio da će “sa svojim kolegama večeras biti uz jednog od nas i njegovu porodicu – na uglu Braničevske i Stojana Protića”.

Iz Pokreta slobodnih graĐana (PSG), takoĐe je najavljeno da će večeras u 19.45 sati (u vreme policijskog časa) biti ispred zgrade na uglu Braničevske i ulice Stojana Protića “kako bi pružili otpor nasilju koje sprovodi vlast”.

(Beta)

5 KOMENTARA

  1. Ja ne pripadam nikome, mislim svojom glavom i donosim zaključke, ali mislim da je napad na decu Đilasa, izmišljen, jer bi mi neostrašćeni građani bar čuli nešto, ali slušali smo suprotno, kako se na najvulgarniji način vređaju Vučićeva deca!!!. Stoga mislim da je sve izmišljeno, jer je opozicija u velikoj krizi što ne može da preotme vlast, pa izmišlja manipulacije. Smeta mi lupanje u šerpe i pucanje uveče, jer plaše se životinje i doživljavaju stres, a za pokazivanje ko je jači postoje izbori, postoji parlament, pa tamo neka se prepucavaju i lupaju glave koliko hoće!!.

  2. Nije mi jasno ko je to napao djecu ovog divnog covjeka.Njegovo obezbjedjenje tuce tudju djecu,on ima pravo da napada Vucicevu porodicu pa cak i djecu,nekaznjeno napada tv stanice i policiju,krade molione evra bez odgovornosti,zauzima parkinge………..stvarno nevinasce.

  3. Prepotentna funjaro, nikada te nisam cula kada su funjarecine iz DILASOVOG KLANA bezdusno vredjala decu PREDSEDNKA. Svi ste vi dno i narod SRBIJE to zna.

      • Ne treba mešati ničiju decu.Oni su samo deca.Gde su bili na najodvratnije komentare koje sam pročitao sa svojih mnogo godina

        Ja sm mislio da je vreme mržnje zbog politike prošlo.Na žalost nije.

Comments are closed.