“Vučić se dobro oseća. Obavestićemo javnost ako bude promena…”

0
(BETAPHOTO/PREDSEDNISTVO REPUBLIKE SRBIJE/DIMITRIJE GOLL)

Ministar odbrane Aleksandar Vulin i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, koji su slavili u izbornoj noći u štabu SNS, i bili u bliskom kontaktu sa predsednikom Srbije Aleksandarom Vučićem, pozitivni su na koronavirus, a Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Srbije, kaže da će javnost, ukoliko se desi bilo kakva promena u zdravstvenom stanju predsednika, biti obaveštena, prenosi Nova.rs.

“Nikakva sramota nije biti zaražen i ukoliko se desi bilo kakva promena u zdravstvenom stanju predsednika bićete obavešteni, kako vi, tako i ostali mediji”, kaže Vasiljević.

Slično je odgovorila i Blicu, ali dodavši i to kako se predsednik ustvari oseća.

“Predsednik Vučić je dobro, a ukoliko se desi bilo kakva promena u zdravstvenom stanju, obavestićemo javnost o tome, kao i do sada. Zahvaljujemo se na brizi”, rekla je Vasiljević.

Podsetimo, ministar Aleksandar Vulin je zaražen koronavirusom, ali nema nikakve simptome i dobro se oseća, objavilo je Ministarstvo odbrane.

Koronavirus ima i Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM, a prema rečima sagovornika portala Nova.rs, ni on nema nikakve simptome.

Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije takođe je zaražen.