Vučić pušten kući: “Njegovo zdravstveno stanje je stabilno…”

0
Foto: Nedeljnik

Zdravstveno stanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića je stabilno i pušten je kući posle lečenja na Vojno medicinskoj akadimiji (VMA), javila je Radio televizija Srbije.

Vučić je prethodno najavio da se danas vraća radnim obavezama. 

Savetnica predsednika Srbije Aleksandra Vučića govorila je tokom gostovanja u emisji Hit tvit na TV Pink, o njegovom zdravstvenom stanju, kao i o reakcijamajavnosti na to što je predsednik Srbije primljen u bolnicu zbog kardiovaskularnih problema.

“Bio je jako težak vikend. U petak je njegovo stanje bilo jako loše. Toliko je bilo loše da je sam tražio da ga odvedu kod doktora, čovek koji nikada ne priznaje bolest, pod temperaturom smo trčali sa njim po belom svetu. Tražio je da ga odvezu na VMA. Jutros smo saznali rezultate, proveo je dva dana na aparatima. Danas je malo bolje, moraće da uzima terapiju koja mu je prepisana. Nadam se da ćemo nekako prevazići ovo sve”,  rekla je Suzana Vasiljević.

Ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar prethodno je rekao da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima hronične, manje probleme sa srcem, ali da je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja.