Vučić pozvao Tadića na otvaranje Koridora 10 pošto ga je juče prozvao da “laže da je izgradnja tog auto-puta rezultat aktuelne vlasti”

1
Foto: Tanjug, Nedeljnik

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića da prisustvuje otvaranju istočnog kraka auto-puta Koridor 10, preneo je N1.

Tadić je juče rekao da Vučić laže da je izgradnja kraka tog auto-puta rezultat aktuelne vlasti i dodao da je “aktuelna vlast samo ispunila tehničke obaveze iz ugovora koji je potpisan u vreme prethodne vlasti”.

“Čestitam mu na tome. Ja toliko volim Srbiju da mi ne smeta da se on pohvali”, rekao je Vučić za TV Pink. On je rekao da doprinos za izgradnju te deonice ima Tadić, kao i Slobodan Milošević i ljudi iz vremena bivše Jugoslavije.

Novoizgrađene deonice Koridora 10 su Prosek-Bancarevo (9,4 kilometra), tunel Bancarevo (oko 700 metara) i deonica Bancarevo-Crvena Reka (12,4 kilometra).

Ceo istočni krak Koridora 10, od Niša do Dimitrovgrada, dužine je 86,9 kilometra i njegovim puštanjem u saobraćaj završena je izgradnja tog koridora kroz Srbiju.

1 KOMENTAR

  1. Зар није Цариброд уместо бившег комунистичког – Димитровград?

Comments are closed.