Vučić: Pobedili smo svuda, pobedili smo i tamo gde nikada nismo, ubedljivo…

5
BETAPHOTO/Predsednistvo Srbije/Dimitrije Goll/DS

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je ta stranka na parlamentarnim izborima dobila ogromno poverenje gradjana, „najveće ikada u Srbiji“.

„Dobili smo i veliko upozorenje naroda da moramo da budemo još odgovorniji, ozbiljniji i marljiviji. Da napravimo najbolji mogući rezultat za narod i gradjane“, rekao je Vučić na prvoj konferenciji za novinare po zatvaranju izbornih mesta.

On je rekao da se to desilo „kada je malo ko u to verovao“.

„U politici sam dugo, ali ovakav trenutnak nikada nisam doživeo“, rekao je on.

Istakao je da je Srpska napredna stranka dobila više od dva miliona glasova.

„Pobedili smo svuda. Pobedili smo i tamo gde nikada nismo. Pobedili smo ubedljivo“, rekao je Vučić, uz aplauz svih okupljenih.Vučić je rekao da je ovo „istorijski trenutak“ i da je SNS na „nešto manje od 3.300.000 glasova“ osvojila „više od 2 miliona“.

„U politici sam dugo, ali nikada nisam doživeo ovakav trenutak. Dobili smo veliko poverenje naroda, da moramo da budemo odgovorniji, marljiviji i da napravimo najbolje moguće rezultate. Nekoliko tehničkih stvari koje govore o istorijskom trenutku večeras. Mi smo dobili više od dva miliona glasova, pobedili i svuda gde smo gubili. U Republici Srpskoj smo dobili 90 odsto glasova… Čikago, Bern, Beč, Soči… U Moskvi smo dobili 57 odsto, dobili smo u Sočiju 95 odsto“, rekao je Vučić.

Vučić je rekao i da su sovojili 63,4 odsto izašlih, što je neverovatno na više od sedam odsto nevažećih i da se to nikada neće ponoviti.

Vučić je rekao da su obećali konkretne stvari i rekli da će do 2025. godine plate biti 900 evra, a penzije 430-440 evra.

„Sada imamo novi cilj, da dodatno izgradimo Srbiju i da je zaposlimo. Neću reći ni reč o političkim protivnicima, tajna uspeha je u planu i programu“, rekao je Vučić i dodao da će u vlast uzimati ljude i sa lista koje nisu prešli cenzus.

„Nemojte da pokušavate da forimirate vlast pre nego što se vratim sa ovih važnih putovanja, hoću da razgovaramo sa svima i da ne pokazujemo aroganciju, bahatost i okolost“, rekao je Vučić.5 KOMENTARA

  1. Svaka čast svakom ko je uzeo 3000 za glas!!
    Posle neka se ne buni kad neko kaže da je sirotinja glupa!!

  2. Kakav narod takva vlast. Ovce dobile vuka na vlasti. Ponovo. Ćutali oni koji trpe, nisu se bunili, nisu pružali otpor. Nametljivi vučićevci to koriste i teraju po svom. Samo je jedno pitanje važno: gde je granica gluposti ovog naroda?

  3. Sramno sta su radili poslednje sate sa narodom, ovakve mwtode su fasisticke. Dokle ce ljudi ucestvovati , cutati i trpeti, pre svega oni u medijima, u institucijama pravde, u policiji, vojsci. Ovo je cist fasizam. Strasno.

Comments are closed.