“Kako saznajem, hotel Nais u vlasništvu Ivice Tončeva otpustio je 60 odsto radnika. Neće imati apsolutno nikakvu podršku države…”

2
(BETAPHOTO/PREDSEDNISTVO REPUBLIKE SRBIJE/DIMITRIJE GOLL)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu da je, prema njegovim saznanjima, hotel Nais u Nišu otpustio 60 odsto radnika u vreme epidemije koronavirusa i da zbog toga neće imati podršku države.

“Kako saznajem, hotel Nais u vlasništvu Ivice Tončeva otpustio je 60 posto radnika”, napisao je Vučić na Instagram nalogu @buducnostsrbijeav.

“To je njegovo pravo, ali zbog toga neće imati apsolutno nikakvu podršku države Srbije, Još jednom molim poslodavce da čuvaju svoje radnike”, napisao je Vučić.

View this post on Instagram

Molim poslodavce da čuvaju svoje radnike.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Vučić je na sinoćnoj konferenciji rekao da na pomoć države mogu da računaju samo oni koji ne budu otpuštali zaposlene tokom epidemije koronavirusa.

On je tom prilikom najavio program mera za pomoć privatnom sektoru koji je najviše pogođen padom privrednih aktivnosti zbog epidemije koronavirusa i uvođenja vanrednog stanja.

2 KOMENTARA

  1. Kad porastem bicu Staljin.
    Clanovi partije komunisticke imaju hotele a gazda partije komunisticke ima televiziju i spomoc nje grdi i kara komuniste koji imaju hotele – koje je moguce i otvorio na svojoj televiziji onako aqgitprop – zato sto su nevaljali. No-no, bicu Staljin bicu Putin. Da vide logorasi da sam ja Vucic-Staljin-Putin postemn gazda partijskog radnog logora.
    *drugovi i drugarice* uzivaju svom GUL-agu Srbija. Zarazenom.

Comments are closed.