Vučić: Oko 318 hiljada ljudi je ušlo u Srbiju od 5. marta

2
BETAPHOTO/Predsednistvo Srbije/Dimitrije Goll/MO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas produžetak policijskog časa koji će od sutra trajati od 17 sati do 5 ujutru na konferenciji za medije.

On je rekao da je danas bio najteži dan za Srbiju što se tiče povećanja broja obolellih, jer ih sada ima ukupno 171, kao i da je povećanju doprineo veliki broj građana koji su se vratili u Srbiju.

“Nama je od 5. marta ušlo skoro 318 hiljada ljudi. Neki od njih su direktno znali da su zaraženi i došli su u Srbiju da se leče za džabe. Lečićemo i izlečićemo ih”, rekao je Vučić o problemu velikog broja povratnika srpskih državljana iz inostranstva.

Predsednik Infektivne klinike Goran Stevanović je rekao da je porast broja obolelih bio očekivan kako zbog velikog broja povratnika tako i zbog nediscipline.

2 KOMENTARA

  1. Meni nije jasno sto ih pusta.Avinoni kad je bilo bombardovanje sto rad nisu dosli nego podrska iz daljine.A sada hoce ovamo ma nemoj pa jos i zarazeni.Da bog sacuvaj.Sve bih vas prijavila samo sa vas vidim van kuce.Odmah miliciju zvala

    • Sad znamo kolko ilegalno rade po evropi i nebrini tu pomoc sto smo tada puzali necemo nikad vise vidimo kako se ponasate snama sto nisi kapirao i mi smo srbi mozda veci od vas tamo

Comments are closed.