Vučić: Očekujem da Belivuk sada bude kandidat za predsednika… Nikada ih nisam video, niti se sa njima sastajao

2

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da odgovori na tvrdnje Veljka Belivuka da je sa njim imao direktnu komunikaciju i da je Vučić od njega “tražio usluge”.

“Jedan fini gospodin je prvo rekao da nikoga nije ubio i zaklao i da su to fina gospoda kojima je smestio režim i da su sve to radili u dogovoru sa mnom. Onda je jedan rekao da smo se sastajali u stanu na Zvezdari, a drugi da smo se sastajali u kući u Ritopeku”, rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara da prokomentariše tvrdnje Belivuka.

“Razmišljao sam da li da odgovorim, ali obratiću se naciji uskoro, povodom ovog pitanja, treba mi 48 sati”, istakao je on i dodao da je spreman da javno ode na poligraf i da svim nadležnim organima da izjavu “pa da svi vide koliko govori istinu”.

Prema njegovim rečima, logično je da se sve to dešava jer Belivuk i Miljković pokušavaju sebe da izvuku na političku kartu jer su i do sada imali političku podršku u pojedinim medijima.

“Očekujem sada da Belivuk bude kandidat za predsednika, a Marko ‘mesar’ za premijera jer su toliko zadužili neke”, rekao je Vučić.

Dodao je i da mu je drago što su njega pomenuli. “Sramota me je da kriminalcima odgovaram. Svakom je jasno da su mene pomenuli jer se sa mnom nisu viđali a nisu one s kojima su se viđali”.

Nikada ih nisam video, niti se s njima sastajao, naglasio je predsednik i dodao da država ima još dokaza, među kojim

2 KOMENTARA

  1. Ах, да, полиграф,.. “реци ми, реци,…”, скоро па заборавих за њега. Него, како не помеше Ђиласа, да им је давао налоге, него баш тебе ? Чудни неки људи, баш без смисла за комбинаторику.

Comments are closed.