Vučić o prisustvu 25.000 navijača na utakmici: „Imamo nove slučajeve, jer smo nedisciplinovani…“

3
(BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO)

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je, povodom prisustva skoro 25.000 navijača na utakmici fudbalskog Kupa Srbije, da će vlasti slušati ono što govore lekari.

On je za Rojters napomenuo da naša zemlja beleži nove slučajeve koronavirusa posle ponovnog otvaranja, jer nema dovoljno discipline.

„Zbog ponovnog otvaranja (nakon vanrednog stanja) imamo nove slučajeve, jer smo nedisciplinovani, ali oni su uglavnom asimptomatski“, rekao je Vučić u intervjuu britanskoj agenciji i dodao: „Slušaćemo šta kažu naši lekari“, prenose mediji.

U tekstu se napominje da je utakmica polufinala Kupa Srbije u kojoj je Partizan savladao Crvenu zvezdu sa 1:0 bila najveće javno okupljanje u Srbiji posle više meseci.

Agencija navodi da je u Srbiji, koja ima 7,2 miliona stanovnika, potvrđeno nešto više od 12.000 slučajeva koronavirusa i 252 preminule osobe.

3 KOMENTARA

  1. Pa nismo MI nedisciplinovani predsedniče, nego je tebi stalo više od svega, da se sad održe izbori, pa je sad sve moguće i dopušteno, pa čak i 25.000 ljudi na stadionu . SRAMOTA I BUDALAŠTINA I HOROR, GDE MI ŽIVIMO !!!!

  2. Najgori smo na Balkanu. Bitanga se pojavljuje svakih 5 minuta na TV. Nije se setio da preporuci nosenje maski ?

  3. Najgori na Balkanu.Sramota,bitanga je svakih 5 minuta na svim TV stanicama i nije znao preporuciti navijacima da nose maske.

Comments are closed.