Vučić o nestašici na severu Kosova: “Radićemo ono što možemo, a šta je to – neću da vam govorim”

1
Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će država uraditi sve što može da obezbedi snabdevanje građana na severu Kosova i da pomogne narodu koliko je u mogućnosti, ali nije želeo da iznosi detalje, preneo je N1.

“Radićemo ono što možemo, a šta je to neću da vam govorim. Nećemo dozvoliti da naš narod umire gladan, iako bi to mnogi želeli. I ne samo u Prištini i u jednom delu sveta, nego i ovde u centralnoj Srbiji”, rekao je Vučić novinarima upitan o nestašici robe široke potrošnje na severu Kosova.

Vučić je ponovio da je ovo ozbiljan problem i istakao da od međunarodne zajednice ne očekuje ništa.

“Gledaćemo da pomognemo narodu koliko je moguće. A ako me pitate da li očekujem nešto od međunarodne zajednice – ne očekujem ništa. Na zapadu smo uvek mi više krivi jer nismo priznali nezavisnost i sve drugo je posledica te činjenice. Moramo da gledamo kako da pomognemo Srbima i to ćemo da učinimo”, rekao je on.

1 KOMENTAR

  1. Opet bahato ponasanje predsednika…..koji bi trebao da zna da Srbi odavno gladuju zahvaljujuci njegovim laznim izjavama i pogresnim potezima.
    Jedino zasto je dobar je to da zna kako se uzima reket po Srbiji i ”skuplja” da nam izgradi Stadion kome ce verovatno dati svoje ime….. pazi stadion …. za koji i kakav jadni fudbal koji danas igramo

Comments are closed.