Vučić o “Krušiku”: “Agencija za borbu protiv korupcije reševa mogući sukob interesa. Niko neće biti izuzet od zakona…”:

3
Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ni otac Nebojše Stefanovića, ni Nebojša Stefanović, niti on neće biti izuzeti od zakona ako postoji ijedan dokaz da je zakon prekršen, a mogući sukob interesa već rešava Agencija za borbu protiv korupcije, što nije krivično-pravno kršenje zakona, preneo je N1.

“Za mene je važno da li je neko prekršio zakon, kada mi pokažete da je neko prekršio zakon, a ne slike iz kargo Er Srbije koje pušta Sandulović od jednog radnika koji kaže – e mi izvozimo oružje”, rekao je Vučić.

On je upitao “je l’ hoćete da propadne namenska industrija” i da “11.000 ljudi ostane bez posla”.

Vučić je istakao da je, pošto je optužen od onih “koji su promenili sedam stranaka” da je lično umešan u trgovinu oružja, spreman da ide na poligraf i da se vidi “da li sam jedan dinar uzeo, zaradio, bilo koju praćku ili pištolj prodao”. 

3 KOMENTARA

  1. svemogući…rešava sve…i za šta su nam potrebni tužioci,sudije,advokati…čisti trošak…treba nam samo poligraf…

  2. Нисам ни завршио коментар на министрово брецање око питања о афери са оружјем, и гласном ћутању свезнајућег модератора о постоојању кривице, а он се већ огласио ! Уз тренутно одсуство доказане кривице, како нам је то мериторно поручио модератор, сазнао сам и да престанак пљачке “Крушика”, значи и пропаст наменске индустрије,.. сиц !

Comments are closed.