Vučić: “Novinari nemaju veze sa mojim zdravstvenim stanjem. Ja sam kriv, nisam se pridržavao terapije…”

3
Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da novinari nemaju nikakve veze sa njegovim zdravstvenim stanjem i da je hronično bolestan što je, kako je rekao, njegova stvar.

“Ja sam hronično bolestan, plus akutni problemi koje sam imao. To je moja stvar i niko nema veze sa tim”, rekao je Vučić, koji je naveo da nije najboljeg zdravlja, ali da će nastaviti da se bori, preneo je Blic.

On je naveo i da je krivica njegova, jer se nije redovno pridržavao terapije koja mu je propisana za hipertenzuju.

Vučić je danas prisustvovao potpisivanju ugovora za deonicu autoputa Ruma-Šabac, što je bilo njegovo prvo pojavljivanje nakon što je juče, posle tri dana, pušten sa VMA, gde se nalazio zbog kardiovaskularnih problema.

3 KOMENTARA

  1. “Ja sam hronično bolestan, plus akutni problemi koje sam imao. To je moja stvar i niko nema veze sa tim”, Господин председник погрешно верује да је то његова ствар. Да је само један од многих, вероватно би и била. Али на месту председника, свакако није. Још једном о потреби подношења здравствених картона и обавезном свеобухватном медицинском прегледу сваког кандидата за важне државне функције.

Comments are closed.