Vučić: “Ništa se neće dogoditi na protestu opozicije”

2
Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da se danas ništa neće dogoditi na protestu “1 od 5 miliona” i izrazio žaljenje zbog nasilja prema odbornicama Srpske napredne stranke u beogradskoj opštini Stari grad i u Paraćinu, preneo je N1.

“Neće postići ništa sem dreke i buke”, rekao je Vučič za TV Pink i izrazio nadu da će razumeti potrebu da se razgovara u parlamentu.

Vučić je naveo da su jutros oko 5 sati batinaši i hulagani upali u opštinu Stari grad i izbacili odbornike SNS, dok je hitna pomoć u Paraćinu jedva uspela da pruži pomoć jednom odborniku koji je dijabetičar.

Istakao je da ga brinu motke koje su, po dojavi, pronađene u Osnovnoj školi “Drinka Pavlović” u Kosovskoj ulici u Beogradu, navodeći da su one pronađene najverovatnije za napad na Savez za Srbiju.

“Hteli bi to da prepišu režimskim batinašima i da oni ispadnu žrtve. Mislim da to ljudi razumeju i zato smo ih pozvali 19. aprila da pokažemo da nam to ne treba, da to ničemu ne služi”, rekao je Vučić.

Prema Vučićevim rečima, lider pokreta Dveri Boško Obradović imao je plan da sinoć uđe u Skupštinu i započne štrajk glađu, ali da je država svojim odnosom prema njima pokazala da je iznad njih.

2 KOMENTARA

Comments are closed.