Vučić: Neću Stefanoviću da zameram zbog ličnih stvari, ali je postao zvezda tajkunskih medija

1
Fotografija: Instagram/@buducnostsrbijeav

(Beta) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ministar odbrane Nebojša Stefanović učinio mnogo dobrih stvari i da mu on neće zamerati zbog ličnih stvari, ali da je primetio da je “postao zvezda u tajkunskim medijima”.

Govoreći o izborima Vučić je rekao da opozicione partije objavljuju lažna istraživanja kako bi stvorili atmosferu kako imaju veću podršku nego što je realno.

Kaže da će mnogi bojkotovati izbore da se ne bi videlo koliko su slabi, i naveo da bi se videlo na primer da “Ne davimo Beograd stoji pet puta bolje nego neke perjanice bivše vlasti”.

“Oni ih neće pustiti u njihove medije, ni (Sašu) Radulovića koji je snažniji od njih, (Vojislav) Šešelj nema infrastrukturu ali bolje stoji nego na lokalnim izborima, DSS- POKS su imali odličnu kampanju i dobili su sedam posto u Kosjeriću” rekao je Vučić.

Naveo je da je negova stranka u Zaječaru ranije imala 30 odsto, a sada 44, dok je u Kosjeriću imala 33, a juče je na lokalnim izborima osvojila 69 odsto. “Nisu lokalni izbori isti kao centralni, u Kosjeriću bismo na republičkim dobili malo manje, a Zaječaru više” rekao je Vučić pozivajući se na istraživanja.

Predsednik je dodao da je vlast mogla da iskoristi aferu oko Branislava Lečića, ali da to nije želela da radi.

Govoreći o borbi protiv kriminala, on je rekao da Nikola Vušović, zvani Džoni, koji važi za saradnika kavačkog klana koji je nedavno uhapšen u Dominikanskoj Republici, više nije u zatvoru.

Rekao je da ne zna detalje, ali da je on pušten i da “se zna ko u toj državi donosi odluke”, a da se u Srbiji nastavlja borba protiv organizovanog kriminala.

1 KOMENTAR

  1. Stefanovicu ne zameras, Dijani Hrkalovic nikako ne smes a Vulinu ionako ne verujes ni kada govori da si ugrozen ili da te neko zlonamerno prisluskuje. Jer znas da Vulin stalno nesto izmislja samo da ti se uvlaci sto dublje radi svoje bezbednosti. Sta bi inace on bez vrhovnog?

Comments are closed.