Vučić: “Ne razumem se u modu, ali u Beograd bi mogao da dođe Luj Viton”

2
(Beta/AP Photo/Michel Euler)

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas u Parizu da bi u Beograd mogao da dođe još jedan veliki investitor, ovaj put iz sveta visoke mode.

“Ne razumem se u modu, ali u Beograd bi mogao da dođe i investitor iz sveta mode, Luj Viton”, rekao je predsednik. Kako je dodao dolazak jednog takvog investitora dobar je znak i za druge, jer kad dolazi Luj Viton onda dolaze i drugi”, prenosi Blic.

Ime Luj Viton je, inače, već više od 150 godina sinonim za luksuz i kvalitet. Od svog osnivanja 1854. godine do danas brend se uspešno nosi sa plagijatorima i stvara nove trendove uspevajući da zadrži veoma visok kvalitet proizvoda.

2 KOMENTARA

  1. oooo kako je to lepo .. dobijati poslove od milijardi dolara i podrzavati lokalne male diktatorcice a usput visoke.. sto mi ovo nekako poznato od pre vise decenija sa africkog kontinenta .. i jos cujes ono SIVELA srbija i SIVELA francuska .. ma sve ce oni reci jer poslovi stizu od AV bez TENDERA, na casnu rec i bez kontrole troskova i kvaliteta.. ko ne bi voleo takvu srbiju u francuskoj?

  2. Правилно је проценио да је Србија “обећана” земља, поготово када се исплати “помоћ”. Немате за хлеб ? Једите колаче !

Comments are closed.