Vučić: Ne plašim se 13. aprila, opozicija će vrlo brzo na izborima biti vraćena u realnost

2
Foto: Tanjug

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da se ne nastupajućeg opozicionog mitinga koji je najavljen za 13. april u Beogradu.

“Nemojte da se sekirate. Neki maštaju da imaju mnogo više snage nego što imaju. Ali vrlo brzo će na izborima biti vraćeni u realnost”, rekao je Vučić.

On je rekao da će SNS imati “veliki narodni skup u Novom Sadu” za dva dana, a da će 19. aprila u Beogradu biti održan “najveći skup u istoriji Srbije”.

“Pristojnu Srbiju koja želi fabrike i da radi ne možete da pobedite nasiljem i nepristojnošću. Slušam kako neko treba da se plaši. Ne plašim se nasilnika i ostao sam na radnom mestu sve vreme kada su nasilnici organizovali jedan takav skup, i neću se nikada uplašiti. Jer u Srbiji se samo narodnom voljom i na izborima dolazi na vlast”, rekao je on.

2 KOMENTARA

  1. Izbori? Sa tvojim televizijama na kojima sem tvog ljigavog glumatanja i siktanja na sve koji ne misle kao ti , predsedniče Srbije a ne samo SNS? , Sa tvojim unapred pripremljenim glasačkim kutijama, davno umrlim glasačima,zastrašenim zaposlenima u javnim preduzećima? Ispratićemo mi tebe i pored svega. I Sloba je tako mislio kao ti sada, pre nego što je puko….Gotov si.

Comments are closed.