Vučić na poklon dobio tortu u obliku kovid bolnice u Kruševcu

1
Printscreen/Instagram/Budućnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram profilu da je od firme “Termomont” dobio tortu u obliku nove kovid bolnice u Kruševcu.

 “Hvala Termomontu na divnom poklonu. Dobio sam tortu-bolnicu, ali mnogo važnije od toga i pravu bolnicu u Kruševcu, koja će nam mnogo pomoći u borbi protiv kovid-19, a koju završavamo za tačno 7 dana! Živela Srbija!” napisao je Vučić na Instagram profilu “Budućnostsrbijeav”.

Kompanija “Termomont” gradi kovid bolnicu u Kruševcu, koja bi, kako je najavljeno, trebalo da ima oko 500 bolničkih mesta.

1 KOMENTAR

  1. Колико си тим људима дао тих болница да: раде, опремају,… итд., “претекло” људима, па је ред и да захвале. А где има за торту,… има и за чашу лимунаде. И тако ми у овој корупцијом и партократијом растуреној Србији, не морамо да размишљамо, ко ће (поново) да ради следећу од твојих, нових “текс-мекс” болница. Од задруга и “задругица”, “сзр”-а, партијске братије фамилијарних фирми, ти си одабрао подобне извођаче. Од оних, некада по свету познатих, оставио си само пепео. Али, ето, то је данашња слика и прилика корумпиране Србије. Што се торте тиче, молим те пази, велика је, да ти не скочи шећер, а ко зна колико их још шаљу.

Comments are closed.