“Vučić je zaslužio orden koliko i Jevrejin koji je u sinagogi ubio rabina krmenadlom”: Siniša Kovačević u novom Nedeljniku

1
Foto Igor Pavicevic

Posle prvog stigao je i drugi. Roman Siniše Kovačevića. Čitaocima dela Osvajanje zavičaja (u izdanju „Vukotić media“) priča će se učiniti poznatom. Reč je o Kovačevićevoj Velikoj drami pretočenoj u roman. Zašto je postao romanopisac, o junacima svojih dela, budućim knjigama i kakve to veze ima sa sadašnjošću u kojoj živimo, Siniša Kovačević, koji je i potpredsednik Narodne stranke, govorio je u intervjuu za Nedeljnik.

Na pitanje kako bi nekome ko nije upoznat sa Velikom dramom objasnio to što novi roman počinje tako što „Vučić dobija Orden Svetog Save od patrijarha, za obnovu crkve koju je sam srušio“, Siniša Kovačević kaže da je “maestro slučaj veliki čarobnjak”.

On je rekao da mu se i ranije dešavalo da mu anticipacije sasvim slučajno budu tačne, ali da ovo stvarno pripada fantastici.

“Mislim da je sadašnji predsednik taj orden zaslužio onoliko koliko i Jevrejin koji je u sinagogi ubio rabina krmenadlom”, rekao je između ostalog Siniša Kovačević.

CEO TEKST INTERVJUA SA SINIŠOM KOVAČEVIĆEM ČITAJTE U NOVOM NEDELJNIKU KOJI JE NA KIOSCIMA OD ČETVRTKA 5. DECEMBRA, ILI U DIGITALNOM IZDANJU DOSTUPNOM NA NOVINARNICA.NET1 KOMENTAR

  1. Nacionalisticki pisac,bio uz Kostunicu,sada uz Jeremica.Njegova zena glumica Ljiljana Blagojevic,bila medju prvima koji su podrzavali Milosevica i nj.politiku na KiM.Dokle cemo citati,slusati i vidjati ovakve tipove?

Comments are closed.