“Vučić je angažovao ljude iz Oliverove stranke da daju aboliciju njemu, Radoičiću i Rakiću…”: Rada Trajković o ulasu GI SDP na Srpsku listu

6
Foto: Printskrin YouTube

Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova i Metohije Rada Trajković rekla je za N1 da su predstojeći kosovski izbori “jedna od poslednjih borbi za čast Srba i Srbije” i da od njih očekuje onoliko “koliko je morala ostalo u Srbima”.

Na pitanje zašto se lista sa kojom izlaze na kosovske izbore, koji se održavaju 6. oktobra, zove “Sloboda”, Trajković kaže da je taj naziv simboličan iz više razloga.

“Zato što je sloboda najpotrebnija Srbima sa KiM, kao simbol oslobađanja od najvećeg zla koje nas je snašlo, od sopstvene države, sopstvenog predsednika i Srba unutar Srpske liste…Od ljudi koji su sinonim promovisanja najneljudskijih metoda pritisaka na ljude”, rekla je Trajković.

Ona je vrlo otvoreno govorila i o nedavno obelodanjenoj saradnji stranke koju je osnovao Oliver Ivanović GI SDP, sa Srpskom listom.

“Želim otvoreno da kažem srpskoj javnosti – ovo je za mene jedna od poslednjih borbi za čast Srba i Srbije, da pogledam u lice srpske birače na KiM, da li žele da glasaju za Srbiju koju predstavljaju Rakić i potpredsednik Srpske liste Radoičić, da li žele da glasaju za osobe koje je Vučić u poslednjem trenutku angažovao da budu na Srpskoj listi, iz partije pokojnog Olivera, a mislim na Kseniju Božović, koja treba da da aboliciju Vučiću, Radoičiću i Rakiću”, zaključila je Trajković.

Zaključila je da se Kosovom bave “nelegitimni ljudi”.

6 KOMENTARA

 1. šta je to otela a šta je trebala dati,da nije Briselski sporazum kada su izbori,policija,pravosudje predati u nadležnost Kosova a oduzeti od Srbije.da nije Rada Trajković to potpisala ili je to Vučić.da nije ona dobila stan za vrijeme bombardovanja i gubitka Kosova 1999.g.ili je to Vučić i ostali junaci koji su se u tom trenutku borili za stanove jer im je to bilo važnije od Kosova.jedna od rijetkih koja ima petlju i hrabrost da se bori protiv ubica i razbojnika iz te liste koji prijete svima kao što su prijetili Oliveru a sada bi da koriste njegovo ime i stranku,pa poslije da mu podignu spomenik po starom srpskom običaju,prvo ga ubiješ pa mu poslije fino podigneš spomenik.

 2. Da li neko ima komentar na ono sto je Rada Trajkovic rekla u ovoj emisiji?
  Od R. Trajkovic smo prvi put culi za Radojicica. Bio je opsti napad na nju zbog toga. Svi iz SNS tad rekose da ga ne poznaju. Sta je sad Radojicic, glavni covek SNS?
  Sta je to Rada uzela od Srba, kazi Luka? A sta je trebalo da vam da.
  Da li vam je to mozda dao Marko Djuric? Ako jeste, kazite sta vam je dao.
  Urazumite se Srbi i ne prodajite se ko ona iz Oliverove stranke.
  Ako niste ljudi, nemojte biti ni Srbi.

 3. Najlepse Molim Radu Trajkovic da se vise ne bori za srpski narod, mnogo je ona ovom narodu otela a za uzvrat mu nista nije dala. Izgleda je ona od one sorte nesitih, sa racepljenom vilicom, nikad koj dosta i nikada je niko ne moze nahraniti.

Comments are closed.