Vučić: “Interesi Srbije jedine crvene linije oko kojih nikad neće biti kompromisa”

1
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

U vremenima sveopštih podela i pretnji, interesi Srbije i srpskog naroda su osnovne i jedine crvene linije oko kojih nikad neće biti kompromisa, poručio je predsednik Aleksandar Vučić u videu objavljenom na Instagramu o prošlonedeljnim aktivnostima.

Aleksandar Vučić je istakao da smo i ove nedelje nastavili da gradimo i čuvamo Srbiju, jedinu domovinu koju imamo.

Predsednik je na Instagram nalogu „buducnostsrbijeav“ naglasio da Srbija gradi dobre odnose i sa Istokom i sa Zapadom, sa svima u svetu sa kojima deli zajedničku želju za mirom, stabilnošću i napretkom.

Vučić je napisao da je o Srbiji i za Srbiju razgovarao sa ambasadorima 27 zemalja članica EU, ambasadorom Ruske Federacije i državnim sekretarom SAD.

„Posebno važna bila je poseta jednog od najmoćnijih lidera sveta i dragog prijatelja, predsednika UAE Mohameda bin Zajeda Al Nahjana, od koga Srbija uvek može da računa na pomoć, a ja na mudar savet“, naveo je predsednik.

Naglasio je da se radi na putevima, jer oni znače napredak i poručio da će stanovnicima Raškog i Moravičkog okruga novim putevima stići i nove investicije i bolji život.

1 KOMENTAR

  1. Где би могао да се добије увид у списак (свих) српских интереса, с’обзиром да није скупштински, ни расправљан, ни усвојен ?

Comments are closed.