“Vređali su me, jer govorim istinu o njima…”: Zorana Mihajlović o sukobu sa radikalima

1
BETAPHOTO/MSGI SRBIJE/DS

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da su nju poslanici Srpske radikalne stranke (SRS) u Skupštini Srbije vređali zbog toga što o njima govori istinu.

Do incidenta u Skupštini Srbije u došlo u sredu nakon što se poslanica SRS Vjerica Radeta u toku obrazlaganja ministarke Mihajlović njoj obratila rečima: “Kako Vas nije sramota, lopužo lopovska!” i rekla da se dok govori “ministarka beči i pravi face kao svojevremeno iza leđa premijerke Ane Brnabić”.

“To je bilo nasilje, a postoji razlog za to. To je zato jer ja govorim ono što mislim o njima. Ja govorim šta oni nude, a to znamo iz ratova devedesetih”, kazala je Mihajlović tokom gostovanja na TV Prva.

Mihajlović je navela da oni koji tvrde da je predstavnik Vlade Srbije prekršio zakon treba to da prijave, a ne da napadaju na ličnoj osnovi.

“Ovde ne pričamo o meni, ni o SRS, već o ugledu i dostojanstvu parlamenta”, ocenila je ona.

Navela je su poslanici iz njene Srpske napredne stranke oštro ušli u polemiku sa radikalima zbog napada na nju, te dodala da razume borbu za izborne procente.

“Sve je politička borba dok se ne pređu granice”, kazala je Mihajlović.

1 KOMENTAR

  1. Pitala bih Mihajlovićku koja je razlika izmedju SRSa i SNSa???? Pa nema je gospodjo Mihajlović. Sada ste na svojoj koži osetili ono što mi preživljavamo svaki dan od strane tvog predsednika.

Comments are closed.