“Voleo sam svoju majku, sve dok nije rodila Lijama”: Noel Galager o odnosu sa mlađim bratom i “uznemiravanju” koje trpi njegova ćerka

0
Foto: Profimedia

U opširnom intervjuu za Gardijan, u kojem se govorilo o Džeremiju Korbinu, globalnom zagrevanju, nuklearnom ratu i feminizmu, Noel Galager, čije su pesme proslavile grupu Oazis, govorio je i o svom lošem odnosu sa najmlađim bratom, Lijamom.

Njihova netrpeljivost došla je do najniže tačke pre oko mesec dana kada je Noel objavio “skrinšotove” poruka koje je Lijam slao njegovoj ćerki, nazvavši to – uznemiravanjem žena.

“To nije prvi put da porukama uznemirava moju ćerku. Sličnu stvar je radio i mojoj ženi, kada joj je ostavljao poruke uznemiravajućeg sadržaja na telefonskoj sekretarici. Zapitam se ponekad šta bi se desilo da nije rok zvezda. Da je samo neki stric koji radi u garaži, ne bi se, kao sad, izvukao sa tim s..njem”, tvrdi stariji brat Galager.

On tokom čitavog intervjua sarkastično govori o svom bratu, imitira ga, koristi njegov glas da bi pravio parodije na njegove stavove.

I sve je to, piše Gardijan, zabavno do trenutka dok o njemu ne krene ozbiljan razgovor.

On ističe da ne prati ono što njegov najmlađi brat radi jer “ne može da podnese da sluša taj glas”, ali navodi i da će morati da odgleda dokumentarni film koji je Lijam napravio, jer je čuo “da je film smešan koliko je besmislen”.

Noel takođe ističe da je brata video poslednji put pre tri godine na proslavi šampionske titule Mančester Sitija i da je tada izgledao “kao da se up…o u gaće”.

Podsetimo, braća Galager ušla su u sukob tokom festivala u blizini Pariza 2009. godine i od tada su veoma lošim odnosima, a pokušaji pomirenja još su više pokvarili mišljenje jednog o drugom.