Vodi loptu, pa prošeta, pa vodi loptu. Proslavlja rampe tako što skakuće po terenu u čarapama: Lebron Džejms opušten kao u dnevnoj sobi

0
Profimedia

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa igraju košarku kao da voze kadilak širokim avenijama grada anđela, lako, lepo, letnje i u decembru. Njihov glavni igrač – reći će zlonamerni i generalni menadžer – Lebron Džejms ovu je sezonu označio kao “sezonu osvete” i iz noći u noć pokazuje da mu je veoma stalo da zlatno-ljubičasti izgledaju kao šampionski tim.

Ipak, mora i on nekad da se opusti, a prethodne večeri u utakmici protiv Juta Džeza izgledao je baš opušteno.

U jednom trenutku vodio je loptu, preneo je na protivničku polovinu, a onda je uhvatio u ruku i nastavio da pravi nekoliko sitnih koraka, kao da je zaboravio gde se nalazi. Onda se u momentu trgnuo i nastavio da vodi loptu.

Uzalud je igrač Džezera Bojan Bogdanović pokazivao sudiji da nešto nije u redu sa njim kad nije svirao duplu, korake, ili šta god drugo, Lebron je nastavio akciju, a na društvenim mrežama se zbijaju šale da je dobro što nije kažnjen za nekoliko nehajnih koraka, jer je u tom trenutku razmišljao o tome da li je isključio šporet ili peglu (za kosu).

“Bila je to najgora stvar, zapravo jedna od najgorih stvari koje sam uradio u karijeri”, rekao je Lebron posle susreta.

“Nisam bio svestan situacije sve do poluvremena. Onda mi je to pokazao jedan od trenera”, dodao je Lebron, koji je susret završio sa 20 poena i 12 asistencija.

Još jedna scena je zanimljiva. Pred sam kraj meča, Kuzma udara jednu, a zatim i drugu rampu igraču Jute, a Lebron na klupi proslavlja dobar potez saigrača.

Šta je tu čudno?

Pa nije baš bio na klupi, nego ispod koša, u terenu.

Dobro, događa se, ali retko se desi da igrač skakuće na tom mestu u čarapama.