Neobičan oglas o obijenom “mercedesu”: “Zadržite laptop, molim vas vratite dokumentaciju da bismo nastavili digitalizaciju istorije Beogradskog kruga”

1

U dnevnom listu Politika osvanuo je neobičan oglas u kojem vlasnik obijenog automobila moli da mu se vrati samo audio-video dokumentacija, dok je nepoznatim počiniocima poručio da ostale pokradene stvari zadrži.

Kako se u oglasu navodi, vlasnici su spremni i da se oduži onome ko vrati ukradenu dokumentaciju jer je reč o istorijski vrednom audio-vizuelnom arhivu. Prenosimo oglas u celosti:

“Molim građanina koji je u sredu, 13.4.2020. između 14 i 15 časova obio moj auto (Mercedes E220, registracija BG-834 JA), parkiran na uglu Simine i Višnjićeve. Iz gepeka je odnet laptop Tošiba (koji možete da zadržite), kao i deo audio-vizuelnog arhiva (11 audio traka i 8 VHS traka). Molim vas da privatnu audio-vizuelnu dokumentaciju vratite (odužiću se finansijskom nadoknadom) kako bi nastavili proces detaljne digitalizacije istorije Beogradskog kruga”.

1 KOMENTAR

  1. Zar je “Beogradski krug” otišao u istoriju? Pa pre par meseci neko pomenu da su se opet skupili ti pacifisti od kojih makar polovina zagovara NATO interese.

Comments are closed.