“Vitni mi je, očiju punih suza, rekla da je zlostavljana i da to nije bio muškarac…”: Dugogodišnja saradnica legendarne pevačice o tajni koju je morala da čuva

0
Foto: Profimedia

Legendarna pevačica Vitni Hjuston svojim je glasom stekla kultni status, a svojim kontroverznim životom privlačila veliku pažnju. Ni sedam godina nakon što je preminula, ne prestaje da se priča o novim detaljima i tajnama iz njenog života.

O jednoj takvoj stvari pevačica nije nikada pričala, tačnije o mračnoj porodičnoj tajni sa kojom se borila celog života. Ovu tajnu otkrila je svojoj dugogodišnjoj asistentkinji Meri Džouns, prenosi B92.

Meri je o ovoj tajni pevačice govorila u dokumentarnom filmu Vitni” autora Kevina Mekdonalda i otkrila kako je saznala šokantnu istinu.

“Vitni me je pogledala i rekla mi: ‘Meri, bila sam zlostavljana u detinjstvu. Ali to nije uradio muškarac, bila je žena’, rekla je očiju punih suza i dodala da njena majka nije imala pojma šta se događalo, i kako joj nikada nije ništa o tome rekla. Nije htela da joj kaže jer je mislila da će majka povrediti tu osobu. Suze su joj se slivale niz lice i u tom trenutku samo sam je zagrlila. Rekla sam joj da mora da kaže majci kada se smiri jer će tako skinuti težak teret sa leđa”, izjavila je Meri u dokumentarcu.

I dok Vitni nikada nije rekla o kome se radi, njen stariji polubrat Geri Garland tvrdio je da je i on bio zlostavljan i to od svoje rođake Di Di Varvik, inače sestre pevačice Dione Varvik, koja je demantovala ove tvrdnje i okarakterisala ih kao zle.

Telo Vitni Hjuston pronađeno je pre sedam godina u kadi hotela Hilton na Beverli Hilsu, nakon što je uzela kombinaciju kokaina, kanabisa i nekoliko različitih pilula.