“Više volim da moj tim trenira Miha koji nije sto odsto zdrav, nego bilo ko drugi”: Sabatini i Bolonja čvrsto uz Sinišu Mihajlovića

0
Profimedia

Siniša Mihajlović potpisao je nedavno novi ugovor, ali barem u prvom periodu neće moći da bude uz tim, dok se bude borio sa leukemijom. Ipak, iz kluba poručuju da će on ostati trener Bolonje sve do kraja ugovora.

“Trener je sa velikom hrabrošću rešio da održi konferenciju za novinare, da bi sve obavestio o situaciji i da bi pružio podršku svima. A, mi smo danas ovde da podržimo njega, familija Saputo je doputovala iz Montreala, Di Vajo, Fenući, ja, svi smo uz Mihajlovića. Ovaj čovek će uvek imati Bolonju uz sebe, dok god mu ugovor sa klubom traje. On je naš vođa, naš general”, poručio je sportski direktor Bolonje Valter Sabatini.

Snažna veza se stvorila između Mihajlovića i crveno-plavih prošle sezone, kada ih je spasao ispadanja, a sada sve to dobija neku drugu dimenziju.

“On će biti sa nama i mi uz njega kroz sve ovo, šta god da se dogodi, iako mogu odmah da vam kažem da se ništa dogoditi neće, jer je ovaj čovek mnogo jak. Da bude svima jasno, Siniša je i dalje trener Bolonje, ništa se neće promeniti. Više volim da moj tim trenira Mihajlović koji nije sto odsto zdrav, nego bilo ko drugi”, poručio je Sabatini.