“Više puta sam silovana sa 19 godina”: Lejdi Gaga kaže da se borila sa PTSP

0
Foto: Profimedia

Lejdi Gaga kaže da je razvila postraumatski stresni poremećaj (PTSP) nakon što je “silovana više puta” sa 19 godina, prenosi Indipendent.

Oskarovka je pričala o svom mentalnom zdravlju u emisiji Opre Vinfri, kada je ponovila da je imala jako traumatično iskustvo u mladosti.

“Više puta sam silovana sa 19 godina, i takođe sam razvila PTSP kao posledicu silovanja i nesuočavanja sa tom traumom.”

Gaga je otkrila da ju je zlostavljao neko koga je poznavala. “Odjednom sam postala zvezda i putovala sam svetom, idući od hotelske sobe do garaže, u limuzinu, na binu, i nikada se nisam suočila s tom traumom, a onda sam odjednom počela da osećam taj neopisivo jak bol u celom telu koji je izgledao kao bolest koju sam doživela nakon što sam silovana.”

Gaga se prošle godine izvinila zbog saradnje sa Ar Kelijem nakon što je uhapšen zbog ponovljenih seksualnih napada na maloletnice. Njih dvoje su sarađivali 2013. godine na pesmi “Radi šta želiš (s mojim telom)”.

Tada se oglasila na društvenim mrežama i u saopštenju navela da su optužbe protiv Kelija za koje je čula “apsolutno zatrašujuće i neodbranjive”.

“Kao žrtva seksualnog napada, napisala sam pesmu i snimila video u mračno vreme mog života.”

Tokom jednosatnog intervjua sa Vinfrijevom, Gaga je pričala i o svojoj borbi sa fibromialgijom i spekulacijama o romansi sa kolegom Brejdlijem Kuperom dok su snimali film “Zvezda je rođena”.

“Uradili smo dobar posao i sve prevarili. Mi smo to stvorili”, navela je.