“Vidim da se protiv tebe vodi hajka, ali izvinjavaće se oni uskoro…”: Matić pružio podršku Đokoviću

0
Foto Profimedia

Adria tur je prekinut nakon što je nekoliko tenisera zaraženo koronavirusom. Novak Đoković je najpre bio hvaljen zbog organizacije turnira – pre svega – humanitarnog karaktera, da bi potom usledile i kritike na račun najboljeg tenisera sveta.

Mediji u Britaniji, Nemačkoj, Hrvatskoj, teniser napali su Đokovića, međutim, ima i onih koji su na Novakovoj strani, a među njima je i fudbaler Mančester Junajteda i srpski reprezentativac Nemanja Matić, prenosi N1.

Matić je kratkim saopštenjem koje je poslao medijima pružio podršku Đokoviću nakon svih dešavanja i negativnih komentara na njegov račun.

“Vidim da se poslednjih dana vodi hajka na Novaka Đokovića zbog organizacije turnira u Beogradu, iako je po zakonima države Srbije sve bilo regularno i turnir je organizovan na visokom nivou”, napisao je Matić.

“Pored svega toga, miševi su izašli iz rupe i dali sebi za pravo da kritikuju svetskog broja jedan, u tenisu ali i u odnosu prema svima ljudima sveta. Ali, ne brinem ja. Vrlo brzo će mačka (čitaj Nole) na teren, a miševi u rupu”, dodao je Matić.

Matić smatra da je Adria tur “bio sjajan”, nadajući se da će turnir postati tradicionalan jer tenis to zaslužuje.

“Jedino što zameram Novaku je što se izvinjava miševima koji ga bez razloga kritikuju. Ne, Nole. Izvinjavaće se oni tebi, uskoro”, napisao je Matić u saopštenju.