(VIDEO) Željko Obradović morao da moli svoje da igraju odbranu, a onda su ga novinari pitali da li ga igrači “buše”

0
Profimedia

Fenerbahče najboljeg evropskog trenera Željka Obradovića zabeležio je novi ubedljivi poraz u Evroligi (sa 89:63 tukla ih je Barselona), a čuveni Žoc ponovo je bio na izmaku živaca.

Ovog puta, košarkarška javnost se ipak pita da li ga to ekipa – koja jeste slabija nego prethodnih sezona, ali ne ovoliko drastično – malo minira, posebno ako se pogleda tajm-aut na kojem Obradović skoro da moli igrače da igraju odbranu.

“Izvinite što vičem ovako. Ali molim vas, molim vas, da li biste mogli da igrate malo odbranu?!”, obraćao se legendarni Čačanin igračima.

Na konferenciji nakon meča, postavljeno mu je i direktno pitanje o “bušenju”.

“U teškim trenucima shvatiš neke stvari o ljudima. Ali dešavalo mi se i ovo i ranije. A glasinama nikad nisam pridavao pažnju. Ni sada neću. Ako želite da pitate igrače šta misle o meni, pitajte njih. Ja uvek pokušavam da pomognem svojim igračima. I dalje ću to da radim. Savest mi je mirna. Nemam problem s tim i lopticu prebacujem kod njih u dvorište. Nek oni odgovore na vaše pitanje“, smireno je odgovorio Obradović nakon što je posle meča ohladio glavu.

Fenerbahče je zabeležio sedmi poraz u devet utakmica.