(VIDEO) Uzbuna za vazdušnu opasnost: Stef Kari sa 53 poena poništio još jednu Jokićevu odličnu utakmicu, Denver ponovo anemičan

0

Denver Nagetsi su izgubili drugu utakmicu zaredom, drugu noć zaredom, a nakon Boston Seltiksa meru su im uzeli i Golden Stejt Voriorsi, rezultatom 116:107.

Tim Majkla Melouna je toliko loš u trećoj četvrtini u poslednje vreme, da i Nikola Jokić to može da ispravi samo u retkim prilikama.

Voriorsu su tu deonicu dobili rezultatom 43:22 i u poslednjih pet minuta četvrtine sa +4, otišli na +16.

Denver je tek na 1:50 do kraja meča uspeo da se približi na jednocifren zaostatak, ali bilo je prekasno.

Jokić je povezao 27 poena, 12 skokova i 8 asistencija, praćen raspoloženim Majklom Porterom Juniorom i boljim učinkom igrača sa klupe u odnosu na meč sa Seltiksima.

Ipak, sa druge strane je bio Stef Kari koji je ubacio “tričavih” 53 poena, uz 10 pogođenih trojki.

Uz još tri dvocifrena igrača iz prve petorke, uprkos teškoj povredi Vajsmana u prošloj utakmici, Golden Stejt je bio prejak za ovakve Nagetse.

Meč je pored Karija obeležila povreda kolena koju je doživeo Džamal Marej. On je u jednom trenutku čak zaplakao od bola…

Iako je pitanje da li postoji tim koji može da se suprotstavi Kariju koji ubaci više od 50 poena, uz dvocifren broj trojki i procenat šuta veći od 50 odsto, Denver je pokazao slabost u donošenju odluka, od klupe do toga ko će da završava koju akciju.

Nagetsi, koliko god rasli iz sezone u sezonu, ipak imaju samo jednu jedinu konstantu.