(VIDEO) SSP objavio snimak za koji tvrde da je dokaz o pritisku SNS na radnike da idu na Vučićev miting u Novom Sadu

0

“Ko ti je dao spisak…”
“Ali ja nisam došao preko stranke…”
“Prošli put su me zvali sa odmora…”

Ovakve i slične rečenice čuju se u snimku telefonskog razgovora za koji Stranka slobode i pravde tvrdi da je dokaz koji pokazuje kako se, kažu, zaposleni u Upravi carine “pritiskaju i popisuju za Vučićevu predstavu”.

SSP je izdao i saopštenje tim povodom.

“Da se mitinzi ‘podrške’ Aleksandru Vučiću održavaju primoravanjem zaposlenih u državnim organima da na njih idu, kao i da popisuju svoje bližnje u listu budućih glasača za Srpsku naprednu stranku, dokazuje i snimak u čiji posed je došla Stranka slobode i pravde, koji pokazuje kako se zaposleni u Upravi carine pritiskaju i popisuju za Vučićevu prljavu predstavu”, navodi SSP u saopštenju.

Na snimku se može čuti, tvrde iz SSP-a, kako Rudić zaposlenom prenosi uputstvo direktno od direktora Uprave carina Miloša Tomića – da mora da dođe na miting podrške Vučiću 11. aprila u Novom Sadu. Da sa sobom povede još četvoro ljudi i da bude u civilu.

U saopštenju Stranke slobode i pravde navodi se i da je u Upravi carina poslednjih dana podeljeno nekoliko spiskova sa “sigurnim glasačima” i da u napomeni na svakom spisku piše – “odnosilac liste kod sebe ostavlja iskopiran primerak i upisane osobe izvodi na glasanje”.

“Ovo je još jedan dokaz da izbora nema i da su takozvani pregovori vlasti i opozicije predstava za međunarodnu zajednicu”, zaključak je saopštenja.