(VIDEO) “Rekli su da ću moći da trčim. Ne verujem, ali se nadam da još neko vreme neću dobiti ulicu u Novom Sadu…”

1
screenshot FB

Đorđe Balašević danas se prvi put obratio javnosti posle zdravstvenih problema koje je doživeo i poručio da se nada da će 28. decembra održati odloženi rasprodati koncert u Kragujevcu.

„Iskreno se nadam da ćemo ga održati. Imamo planirani datum za to 28. decembar, što bi trebalo da bude još lepše, zato što je to pred samu Novu godinu i treba da bude veselo. Nažalost, prvo treba da se konsultujem sa lekarima… koji ovaj put od mene mnogo bolje znaju kako je Đole… Nadam se da će to proći dobro i da će biti u redu“, poručio je Balašević.

U video poruci, snimljenoj u njegovom dvorištu, rekao je da se nada da će za neki dan dobiti od doktora zeleno svetlo za koncerte u Kragujevcu i drugim planiranim gradovima.

Balašević je rekao da mu je žao što je došlo do odlaganja koncerta koji je trebalo da bude održan 15. novembra, i to posle dugo vremena, u Kragujevcu, gradu koji je “uvek bio rokenrol, iz koga je Smak, koji je zadržao sva obeležja grada i nije se poseljačio u onom ružnom smislu te reči“.

„Bio sam u nekoj maloj frkici. Bio sam četiri dana u bolnici. Nisam imao operaciju na otvorenom srcu. Malo sam doteran, stvarno imamo najbolji institut za kardiovaskularne bolesti u Kamenici… Dobio sam četiri stentića. Rekli su da ću moći da trčim. Ne verujem… imam sto godina. Ali se nadam da ću moći da nastavim gde smo stali i da još neko vreme neću dobiti ulicu u Novom Sadu“, rekao je Balašević.

🙂

Posted by Beba Balasevic on Понедељак, 09. децембар 2019.

1 KOMENTAR

Comments are closed.