(VIDEO) “Pozvao bih mrtve da glasaju za mene. Da, korupcija treba da bude dostupna svima…”: Kandidat za predsednika Hrvatske u debati

1

Predsednički kandidat u Hrvatskoj Dario Juričan, učinio je da kampanja za šefa države bude zabavna.

On se u sučeljavanjima predsdničkih kandidata na HRT-u isticao zalaganjem za korupciju i kriminal i poručio da će kad postane predsednik uvesti koruptivni red.

“Ja ne vidim zašto se treba boriti protiv korupcije, korupcija je prirodno stanje ove države. Nju je u Hrvatsku uvek otac domovine Franjo Tuđman, ja sam nastavljač njegovog lika i dela. Korupcija treba da bude svima dostupna, ja sam za to da korupcija uđe u ustav, da cela Hrvatska bude jedna korupto zona”, rekao je Juričan.

Inače, reč je o reditelju i političkom aktivisti koji poseban pik ima na gradonačelnika Zagreba Milana Bandića. Juričan je zakonski promenio ime kako bi mogao da se kandiduje pod njegovim imenom.

“Sve što vam ovi majstori ponude, ja vam nudim duplo. Isto tako, ja jedini nudim osmi padež, a to je kome, koliko. I još bi samo pozvao sve mrtve da glasaju za mene”, rekao je u debati Juričan.

1 KOMENTAR

  1. Opasan lik.Svaka cast. Covek je ,inace,napravio film o Ivici Todoricu pod nazivom Gazda . Zanimljivo,Blic je objavio tekst sa snimkom HRTa,ali je izbrisao njegovo pominjanja Aleksandra i Andreja . Takozvana-demokratska novinarska samokontrola. Ukinuli su, odavno,i karikature Somborca na prednjoj strani ,a na sajtu vise ne objavljuju karikature. A izgleda da je i sam autor “ubedjen” da ne poliva po gazdi previse.

Comments are closed.