(VIDEO) Policija šamarala privedenog, komšije snimile. Oglasio se i ministar Stefanović…

8

Snimak policajca koji brutalno šamara mladića koji je priveden i nalazi se na zadnjem sedištu službenog automobila izazvao je burne reakcije javnosti.

Kako prenose mediji, sve se odigralo u centru Beograda, na opštini Vračar, ali je nepoznato šta je prethodilo celom događaju.

Sve bi, izvesno je, prošlo nezapaženo da neko od komšija nije ceo incident snimio mobilnim telefonom.

Na snimku se jasno čuje glas mlađe ženske osobe koja posmatra sa strane, najverovatnije sa terase, uz reči “pogledaj kako ga udara, sram da ih bude”, dok isto mlađi muški glas pored nje dodaje “sad ću da viknem…”.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović na svom Tviter nalogu objavio je da “takvu policiju niko ne želi”. Istakao je da će policija ispitati slučaj.

8 KOMENTARA

 1. Mislim da nikoga ne treba tuci jel u ovoj situaciji bas nikom nije lako. Dosta je sto se ovo sve ovako desava i tu su batine suvisne. Narod je nerovozan i iscrpljen od svega ovog pa je potrebno razumjevanje i nadati se boljem sutra.

 2. Gde je snimak kad policiju gadjaju jajima? Gde je snimak kad policajac nosi hranu penzionerima? Gde je snimak kad…. Ah da mi smo protiv “sistema” ! acab !smrt plavim svinjama! Smrt ljudima koji idu i ugrozavaju sebe i svoje porodice u doba ovog ludila , ljudima koje drzava nije zastitila (sem jedne maskice i par rukavica) ljudima koji su ljudi kao i vi sto snimate sa terase ususkani i bezbedni . Emocijonalno opismenjavanje naroda i policije !

 3. Revolucija i sve sadašnje i bivše političare od Miloševića do sada u rudnike i na njive.

 4. Revolucija i sve sadašnje i bivše političare od Miloševića do sada u rudnike i na njive.

 5. Ovoga magarca na robiju pa da vidimo kako će proći kad robijaši saznaju da je sa njima u ćorki i pandur.

 6. Овај тип је имао срећу што је у Србји у Индији би био бијен мотком.
  Ови поједини који га жале не виде даље од носа.

  • Da li si video snimak iz Indije kada je lik usrao od batina dva pandura koji su hteli da treniraju strogoću. Ovi su zaboravili batine koje su dobili 5. oktobra. Daće Bog pa ćemo da ih podsetimo.

 7. Полицијски час, батине од система… богами, скоро сви састојци су ту.

Comments are closed.