(VIDEO) “Ovo radim zbog mog oca, mnogo vas je poštovao…”: Murinjo dirnut molbom makedonskog novinara

1

Šefa Totenhema Žoze Murinjo na današnjoj virtuelnoj konferenciji za medije povodom meča sa Škendijom u kvalifikacijama za Ligi Evrope suočen je sa neobičnom molbom makedonskog novinara.

Naime, frilens novinar Igor Aleksandrović, nije uspeo da postavi pitanje tokom konferencije. Uznemiren što je propustio priliku da razgovara sa Murinjom, zamolio je Portugalca da se vrati do sobe i odgovori na njegova dva pitanja i jednu uslugu.

“Zdravo šefe, ovo je jedinstvena prilika i moram nešto da Vas pitam u ime mog oca koji Vas je obožavao”, započeo je makedonski novinar.

“Moj otac je sada na nebu. Dok je još bio među živima, a jako bolestan, rekao mi je da, ako ikad budem imao priliku da upoznam Žoze Murinja, tražim fotografiju. Uvek Vas je poštovao i odgajao prema vrednostima koje vi delite”, nastavio je makedonski novinar.

On je rekao da bi fotografiju uokvirio u nadgrobni spomenik njegovog oca.

“Ako meč završi dobro po Vaš tim, nadam se da će te mi to dozvoliti”, upitao je Aleksandrović.

Murinjo je bio dirnut i obećao da će u svakom slučaju fotografisanje biti moguće.

“To je sigurno. Uradimo to. Ako ne pre utakmice, onda u hotelu. Može i posle utakmice. Bez obzira na rezultate, to nema nikakve veze sa rezultatim”, rekao je Murinjo.

“Zadovoljstvo mi je da se slikam sa tobom. Počastvovan sam zbog toga što je tvoj otac mislio o meni, ne zaslužujem to, ali veliko hvala”, dodao je portugalski stručnjak.

1 KOMENTAR

Comments are closed.