(VIDEO) “Otpušteni ste!”: Tom Kruz vikao i pretio otkazima ekipi filma zbog nepoštovanja mera, snimak objavio britanski tabloid i tvrdi da je autentičan

0
Foto: Profimedia

Američki glumac i producent Tom Kruz na londonskom setu svog novog, sedmog filma “Nemoguća misija” (Mission: Imposible) vikao je i ekipi filma pretio otkazima zbog propusta u sigurnosnim anti-kovid protokolima za snimanje filmova, pišu britanske novine San.

Prenoseći da imaju autentični audio snimak Kruzovog vikanja na ekipu filma, iz Sana navode da je zvezda akcionog filma Kruz u opsežnim primedbama zamerao propuste fizičkog distanciranja i drugih pravila koja omogućavaju snimanje filmova tokom pandemije koronavirusa.

Predstavnik Kruza odbio je to da komentariše.

San piše i da je, prema tom audio snimku, Kruz ekipi filma na setu u Londonu rekao i kako je stalno u kontaktu sa svim (…) studijima, osiguravajućim kućama, producentima, i da ih svi gledaju (…), poručujući “Razumete li odgovornost koju imate? A ako ne možete biti razumni i ne mogu se nositi s vašom logikom, otpušteni ste. Nema izvinjenja! Ako opet to uradite, otpušteni ste!”.

San nije naveo kada se to tačno dogodilo, ali ekipa filma je u London stigla početkom decembra, zbog nastavka snimanja sedme Nemoguće misije, koji je bio i jedan od prvih filmova ove godine čije je snimanje zaustavljeno zbog koronavirusa, u februaru, u italijanskoj Veneciji.

Snimanje je nastavljeno u septembru opet u Italiji, pa u Norveškoj i Londonu, a Kruz je u julu i lično apelovao na norveškog premijera da delove filma snima u Norveškoj prema modifikovanim karantinskim pravilima.

Taj film Paramount Pictures-a trebalo bi da bude objavljen u novembru 2021, oko čega je Kruz, prema audio snimku na koji se poziva San, na setu filma još rekao i da se Holivud oslanja na filmove poput “Nemoguće misije” kako bi se industrija održala u krizi, te da želi film “zlatnog standarda, jer veruju u nas i ono što radimo”.

“Mission: Imposible” jedna je od najvećih franšiza u Holivudu, a poslednji film iz 2018. na svetskim je blagajnama zaradio više od 791 milion američkih dolara.